Lubitza

Jeg er uddannet psykolog, cand.psych. fra Københavns Universitet.

Meditation og yoga har jeg dyrket siden jeg var 12 år. Først, i mine 10 år som fysioterapeut har jeg været optaget af meditationens stærk effekt på kroppen og siden har jeg som psykoterapeut og psykolog været fascineret af hvor stærk virkning meditation har på vores psykiske velbefindende, på meditationens evne til at løsne stress fra krop og sind. Regelmæssig brug af meditation virker positivt på alle planer af ens liv.

Jeg har i min undervisning fokus på hvordan meditations praksis kan tilpasses til hver enkelt individ, til de vilkår og behov hver enkel kursist har. Jeg har efterhånden store erfaringer både i at undervise individuelt i TM, men også ved at gennemføre kurser for virksomheder, større og mindre grupper. Det kan enten foregår i mine lokaler i Jorcks Passage eller i mit lokale i “Stokkerup” i Klampenborg , men kan også være ude hos virksomheden, eller som internatkursus. Mulighed for tilpasset forløb kombineret med coaching/ teambuilding/ lederudvikling arbejde.

Udover at undervise i meditation arbejder jeg også med terapi, parterapi, coaching og arbejde med udviklingsgrupper. Mere info om mit arbejde som klinisk psykolog og min faglig baggrund finder du på min hjemmeside www.lubitza.dk.

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du vil vide mere om meditationskurser eller hvis du gerne vil høre om muligheder for terapi eller coaching hos mig.