Isabelle

Jeg er uddannet psykolog, cand.psych. fra Københavns Universitet.

Meditation og yoga har jeg dyrket siden jeg var 12 år. Først, i mine 10 år som fysioterapeut har jeg været optaget af meditationens stærk effekt på kroppen og siden har jeg som psykoterapeut og psykolog været fascineret af hvor stærk virkning meditation har på vores psykiske velbefindende, på meditationens evne til at løsne stress fra krop og sind. Regelmæssig brug af meditation virker positivt på alle planer af ens liv. Jeg har praktiseret og undervist andre former for meditation, men siden 2008 er det udelukkende transcendental meditation (TM). Min personlig erfaring, plus mine kursisters beretninger understøtter de videnskabelige fund der peger på at TM har særlig effektiv positiv virkning på kroppen.

I min undervisning har jeg fokus på hvordan meditations praksis kan tilpasses til hver enkelt individ, til de vilkår og behov hver enkel kursist har. Jeg har efterhånden store erfaringer både i at undervise individuelt i TM, men også ved at gennemføre kurser for virksomheder, større og mindre grupper. Det kan enten foregå i mine lokaler i Købmagergade eller i mit lokale i “Stokkerup” i Klampenborg , men kan også være ude hos virksomheden, eller som internatkursus. Mulighed for tilpasset forløb kombineret med coaching/ teambuilding/ lederudvikling arbejde.

Udover at undervise i meditation arbejder jeg også med terapi, parterapi, coaching og arbejde med udviklingsgrupper. Mere info om mit arbejde som klinisk psykolog og min faglig baggrund finder du på min hjemmeside.

Du kan booke tid til introduktion i TM og info om evt kursus i denne meditation direkte i min booking kalender. Bemærk: Onsdage kun Online undervisning. Du kan også se under EVENTS i booking kalender for allerede planlagt Introduktion i TM.

For undervisning for virksomheder kontakt mig direkte på mail eller telefon for priser og ledige tidspunkter.

Lubitza-button

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du vil vide mere om meditationskurser eller hvis du gerne vil høre om muligheder for terapi eller coaching hos mig.