Priser

Kursuspriser for TM kursus og opfølgningen,

Kursusforløb koster kr. 8.640.

Dette betyder 10% kontant-rabat i forhold til betaling via en afdragsordning, hvor der betales kr. 3.840 ved indlæringen og kr. 960 om måneden i 6 måneder.

Studerende og folk med en meget lav indtægt kan søge om et tilskud på 25% – 50% af kursus-gebyret, så deres betaling kommer ned på kr. 4.320 (ved 50%tilskud) eller kr. 1920 ved indlæringen og kr. 480 om måneden i 6 måneder.

Mulighed for “familiepris“, hvor du betaler samlet pris for familie (forældre og børn under 18 år) 12.960kr, ellers kan du betale over 6 måneder – her betaler du 5.760 inden kursusstart og 1.440 hver måned i følgende 6 måneder

Du kan søge om tilskud her.

Kursusafgiften dækker udover selve 4-dages meditationskurset:

  • Kursusopfølgning  med checkning af meditationen med flere møder indenfor fire måneder efter kurset (enten i gruppe en gang månedlig eller individuelt)
  • Medlemskontingent til Foreningen for Transcendental Meditation i tre år
  • Tilbud om at deltage på weekendophold med intensiv meditationsforløb på et af vores  internat kursus centrer (rabatpris, hvis det sker indenfor seks måneder efter grundkurset)

Ønskes der individuelt 4-dages forløb, er prisen 10.640kr.

Bed om en kvittering ( Stress-management kurser )
Hvis du har dit eget firma, så husk kvitteringen for dit TM-kursus. Kursusafgiften kan du trække fra i skat. Hvis du er ansat kunne du overveje at bede din arbejdsgiver om at betale for kurset. Vedkommende kan trække kursusudgifter til ansatte fra (Se TM betalt af arbejdsgiveren). Jeg sender dig gerne en mail med information om TM kursus til arbejdsgivere.