Kursisterne har sagt

Jeg deltog i TM kurset, fordi jeg stødte på flere og flere inspirerende mennesker, som jævnligt praktiserede meditation.

Efter kurset er jeg blevet et roligere menneske, som ikke tager ting så tungt, jeg har færre hovedpiner og jeg føler mig mere fokuseret i min dagligdag.

Transcendental meditation er dejlig ukompliceret og fri for al for meget mystik. Isabelle er god til at gøre teknikken tilgængelig og sørger for, at man kommer godt i gang.

David de Neergaard, Brookfield.dk, TM kursus april 2020

*****

“Efter lige pludselig at blive ramt af angst og panikanfald, var jeg desperat efter at “komme af med det”. Efter forskellige former for terapi, valgte jeg endelig at lære TM af Isabelle. Allerede efter den første uge kunne jeg mærke stor forskel.

Nu efter snart fire måneder med TM har jeg endelig ro og balance. Det har helt klart været en livsredder! Kan varmt anbefale det.”

Adam, 21 år, musiker og studerende, TM kursus maj 2019

*****

“Som operasanger har jeg haft rigtig meget gavn at TM. Jeg har fået et værktøj som gør, at jeg har nemmere ved at gå på scenen og være koncentreret og nærværende. Den nervøsitet og spænding som før kunne komme et par dage op til en premiere kan jeg nu kontrollere fordi jeg mediterer, så tankerne bliver roligere og kroppen mere afspændt -det er afgørende for en sanger. Jeg har også opdaget at jeg, gennem meditationen, kan heale gamle skader og slippe spændinger som jeg ellers ikke kan få spændt op for. Jeg er meget taknemmelig for den undervisning jeg har fået at Isabelle og den vejledning hun fortsat giver.”

anonym, operasanger, TM kursus juni 2018

*****

“Jeg er virkelig blevet glad for TM.
Det giver mig bl.a. ro, fokus og glæde.”

Jonathan, 49 år, konsulent, TM kursus marts 2017

*****

“Transcending is what we all want, so take some special time out to invest in yourself. I am already feeling more harmony and peace since I started the TM course with Isabelle. She is really so passionate about TM and it shows in her teaching. Many of us, including myself are always looking for happiness, peace and tranquility outside of ourselves. Isabelle teaches you to go within and transcend to a state of bliss and peace. I highly recommend this course with Isabelle as your teacher and mentor.”
 
Nazley, 47 år, IT & Business analyst, TM course in Copenhagen, April 2018
 
*****
 

“Kære Isabelle,
tak for et spændende kursus, der kommer til at gøre en forskel for mig i mit liv fremover.

At lære at meditere virkede ligetil, og uden de store udfordringer. Efterfølgende har det været dejligt at meditere dagligt, og på lidt længere sigt giver det forhåbentlig den ro som jeg kom med en forventning om at det vil give. Det har helt afgjort gjort en forskel allerede nu, få dage efter kurset. “

Mette, 53 år, ejendomsmægler

TM individuelt kursus, april 2017

*****

“Jeg er så glad for at jeg har taget kurset og er begyndt at praktisere TM. Det har gjort en kæmpe forskel i mit liv. Bl.a. er jeg holdt med at ryge og har tabt mig 15 kilo indtil videre, efter mange års problemer med overvægt. Det bliver sværere og sværere at gøre noget der er skidt eller usundt for mig. Det lyder stort, men jeg føler faktisk at jeg, lige så stille og roligt, bliver et bedre og mere tolerant og kærligt menneske dag for dag. TM er blevet en vigtig del af min hverdag, som jeg ikke vil undvære.
Hermed mine hjerteligste anbefalinger” (februar 2016)

Frederik V. , 35 år, musiker og lærer, kursus i april 2015

*****

“Med to små børn og en kronisk sygdom (ledgigt) har mit liv ofte føltes uoverskueligt og hårdt. Dette har ændret sig efter jeg har lært TM hos Isabelle. Min sygdom er der endnu, men jeg ved jeg altid kan tanke mere energi og overskud op ved at lukke øjnene og bruge denne utrolig behagelige teknik. Mit liv er blevet lettere og mine børn har fået en mere tolerant og glad mor. TAK.” (januar 2016)

Lene, 31 år, grafiker, TM kursus juli 2015

OPEN ARMS olia-nayda-3TQ8I-sR9a8-unsplash