Kursisterne har sagt

“Efter lige pludselig at blive ramt af angst og panikanfald, var jeg desperat efter at “komme af med det”. Efter forskellige former for terapi, valgte jeg endelig at lære TM af Lubitza. Allerede efter den første uge kunne jeg mærke stor forskel.

Nu efter snart fire måneder med TM har jeg endelig ro og balance. Det har helt klart været en livsredder! Kan varmt anbefale det.”

Adam, 21 år, musiker og studerende, TM kursus maj 2019

*****

“Jeg er virkelig blevet glad for TM.
Det giver mig bl.a. ro, fokus og glæde.”

Jonathan, 49 år, konsulent, TM kursus i Allerød, marts 2017

*****

“Kære Lubitza,
tak for et spændende kursus, der kommer til at gøre en forskel for mig i mit liv fremover.

At lære at meditere virkede ligetil, og uden de store udfordringer. Efterfølgende har det været dejligt at meditere dagligt, og på lidt længere sigt giver det forhåbentlig den ro som jeg kom med en forventning om at det vil give. Det har helt afgjort gjort en forskel allerede nu, få dage efter kurset. ”

Mette, 53 år, ejendomsmægler

TM kursus i Allerød, individuelt kursus, april 2017

*****

“Jeg er så glad for at jeg har taget kurset og er begyndt at praktisere TM. Det har gjort en kæmpe forskel i mit liv. Bl.a. er jeg holdt med at ryge og har tabt mig 15 kilo indtil videre, efter mange års problemer med overvægt. Det bliver sværere og sværere at gøre noget der er skidt eller usundt for mig. Det lyder stort, men jeg føler faktisk at jeg, lige så stille og roligt, bliver et bedre og mere tolerant og kærligt menneske dag for dag. TM er blevet en vigtig del af min hverdag, som jeg ikke vil undvære.
Hermed mine hjerteligste anbefalinger” (februar 2016)

Frederik V. , 35 år, musiker og lærer, kursus i Jorcks Passage, april 2015

*****

“Med 2 små børn og en kronisk sygdom (ledgigt) har mit liv ofte føltes uoverskueligt og hårdt. Dette har ændret sig efter jeg har lært TM hos Lubitza. Min sygdom er der endnu, men jeg ved jeg altid kan tanke mere energi og overskud op ved at lukke øjnene og bruge denne utrolig behagelige teknik. Mit liv er blevet lettere og mine børn har fået en mere tolerant og glad mor. TAK.” (januar 2016)

Lene, 31 år, grafiker, TM kursus juli 2015

*****

“Transcending is what we all want, so take some special time out to invest in yourself. I am already feeling more harmony and peace since I started the TM course with Lubitza. She is really so passionate about TM and it shows in her teaching. Many of us, including myself are always looking for happiness, peace and tranquility outside of ourselves. Lubitza teaches you to go within and transcend to a state of bliss and peace. I highly recommend this course with Lubitza as your teacher and mentor.”
Nazley, 47 år, IT & Business analyst, TM course in Copenhagen, April 2018